Ring oss på 55 21 44 50. Vi er tilgjengelige hele døgnet, hele uken.

Meny

Sorg

Sorg kan både oppleves og føles forskjellig fra person til person. Hva som er rett for deg, er ikke sikkert at er rett for en annen.

Naturlige reaksjoner på sorg
Men noe som er felles er at vi alle får en reaksjon når vi må ta farvel med en viktig del av vårt liv. Følelser som savn, takknemlighet, sinne og sorg er noe de fleste har kjent på ved et dødsfall. Ukene etter begravelsen kan være vanskelige, såre og triste. Hverdagen kommer tilbake, ting har roet seg og sorgen kan ta en enda større del av livet. For noen vil det være naturlig å trekke seg tilbake og ta hånd om følelsene alene, mens andre vil søke etter et fellesskap og støtte.

To mennesker som holder rundt hverandre sett bakfra

Få hjelp til å takle sorgen
Uansett hva som føles rett for deg, kan både naboer, kolleger, venner og familie være en viktig og god støttespiller i sorgen. På helsenorge sine sider kan du leser mer om hvordan du kan håndtere sorgen